Економічна доцільність розміщення вітрових електростанцій - Яловол, П.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
У статті розроблена методика та побудовані карти по економічній оцінці потенціального розвитку вітрової енергетики на основі територіального аспекту. Карти демонструють кількість земель, що можуть бути використані під вітроенергетику та потенційний прибуток, що можливо отримати з цих територій.