Багатодетекторна установка для вимірювання кутових розподілів інтенсивності гамма-випромінення у важких радіаційних умовах - Батій, В.Г.; Правдивий, О.А.; Копанець, І.М.; Кочнєв, М.О.; Селюкова, В.В.; Хажмурадов, М.А. (Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, 2009)
Представлено розроблену методику та експериментальну модель установки для вимірювання кутових розподілів в повному тілесному куті 4π у важкій радіаційній обстановці. Також показано результати досліджень ефективності роботи експериментального зразка установки в лабораторних умовах.