Вразливість АЕС по відношенню до повітряних терактів - Азаров, С.І.; Сорокін, Г.А. (Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, 2009)
Аналізуються проблеми надійності захисних бар'єрів АЕС при направленому падінні літака на неї.