Розробка ймовірнісних методів оцінки безпеки об'єктів сховища радіоактивних відходів - Бахчеван, Д.М. (Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, 2009)
На підставі аналізу відомих методів і підходів в області оцінок безпеки об'єктів по поводженню з радіоактивними відходами (РАВ) та ядерних енергетичних установок у рамках ризикоріентованого підходу вперше розроблено ймовірнісний метод аналізу безпеки сховищ РАВ, що враховує ймовірність вихідних аварійних подій та їхніх наслідків.