Т. Шторм и И. Тургенев: "два варианта одного и того же человека" - Плишакова, Ю.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Ціль цієї статті – це аналіз літературного зв’язку робіт Т.Шторма і російських письменників, значення російської тематики в житті і творчості Т.Шторма. В статті розглядається літературні відносини Т.Шторма і І.Тургєнева: виплив П.Віардо на написання деяких віршів, поем, особові відношення А.Фета і Т.Шторма.