Интересное исследование в области регионалистики - Гребцова, И.С. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Рецензія на книгу: Непомнящий А.А. Історичне кримознавство (кінець XVIII –початок XX століття): Біобібліографічне дослідження.–Сімферополь: Бізнес-Інформ, 2003.–456 с.