Теория и практика политического анализа - Масаев, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
(Рецензия: Ребкало В. А., Валевський О. Л., Кальниш Ю. Г. Політична аналітика та прогнозування: навч. посіб. – К.: УАДУ, 2002. – 60 с.; Теорія і практика політичного аналізу: навч. посіб. / за заг. ред. О. Л. Валевського, В. А. Ребкала. – К.: Міленіум, 2003. – 228 с.