Экспериментальная модель экзотоксического поражения почек бифосфонатами - Остапенко, О.В.; Мостовой, С.О. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті представлені результати екзотоксичної дії препарату амінобіфосфонатной групи Паміред на нирки, з метою моделювання і вивчення особливостей ураження морфоструктури органу біфосфонатамі. Показани якісні ознаки поразки на макро і мікроскопічному рівні, які можуть бути використані, як одна з моделей екзотоксичеськой нефропатії.