Історичний досвід поколінь і проблема формування нової системи міжнародних відносин - Юрченко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
У пропонуємой статті здійснюється спроба розглянути деякі значимі риси історичного досвіту покоління, що стало свідком руйнування біполярного світу і його впливу на формування нової системи міжнародних відносин.