Исследование характеристик рядов ливневого стока малых рек бассейна верхнего Днестра - Киндюк, Б.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
У статті розглянуто питання перевірки рядів максимальних витрат води та стоку дощових паводків на однорідність та наявність різко відхиляючихся екстремальних значень за допомогою критеріїв Смирнова-Граббса та Діксона. Показано практичні розрахунки оцінки рядів зливового стоку по 19 водозборам верхнього Дністра.