Економічна доцільність розміщення вітрових електростанцій в Україні (розгляд на рівні адміністративних областей) - Яловол, П.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
У статті наведена методика комп’ютерного картографування та побудовані тематичні карти для економічної оцінки потенціалу територіального розвитку вітрової енергетики. Побудовано картодіаграму потенціалу земель, що можуть бути використані під вітроенергетику та картограму потенційного прибутку, що його можливо отримати з кожної території (на рівні адміністративних областей).