Діяльність політичних партій і органзацій в період розбудови автономії в Криму (кінець 80-х-90-х рр.) - Велігодський, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Метою статті є аналіз діяльності політичних партій, їх роль в підготовці і проведенні виборів в Криму, дослідження причин і джерел багатопартійності, основних етапів її становлення в Криму.