Прогностичне значення особливостей рівня инсуліноподібного фактору росту-1 у дітей і підлітків з надлишковою вагою тіла та ожирінням - Яковенко, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
В роботі проаналізовано прогностичне значення особливостей рівня инсуліноподібного фактору росту-1 у 45 дітей і підлітків зі збитковою вагою і у 55 з ожирінням залежно від віку і статі. Контрольну групу склали 35 здорових пацієнтів з нормальною вагою тіла. Показано прогностичне значення гормону для своєчасної діагностики хвороби, прогнозу подальшого лікування.