Двошарові плівки Cu/наночастинки Ni/підкладка - Зленко, В.О.; Проценко, С.І. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2011)
Одержано тонкі плівки Ni на поліімідних підложжях методою термічного випаровування у вакуумі. Виконано апробацію методики одержання рівномірно розподілених по поверхні полімерного підложжя масивів металічних наночастинок шляхом дисперґування тонких плівок Ni під час термовідпалювання у вакуумі. Досліджено мікроструктуру та терморезистивні властивості тонкоплівкового твердого розчину (Cu, Ni), одержаного на основі дисперґованих плівок ніклю.