Теория и практика производства и решения в менеджменте (рецензия) - Новиков, Ю.Н. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Рецензія на: Василенко В.О. Теорiя та практика розробки управлiнських рiшень. Навчальний посiбник – Київ: ЦУЛ, 2002.- 420с. Василенко В.О., Ткаченко Т.I. Виробничий (операційний) менеджмент. Навчальний посiбник – Київ: ЦУЛ, 2003.- 532с.