Система менеджмента в учебном процессе (о цикле учебных пособий под редакцией В.А. Василенко) - Унковская, Т.Е. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Рецензія на: 1. Василенко В.О. Антикризисне управління підприемством. Навчальний посiбник – Київ: ЦУЛ, 2003. – 504с. 2. Василенко В.О. Теорiя та практика розробки управлiнських рiшень. Навчальний посiбник – Київ: ЦУЛ, 2002.- 420с. 3. Василенко В.О., Ткаченко Т.I. Виробничий (операційний) менеджмент. Навчальний посiбник. За редакцією В.О. Василенко – Київ: ЦУЛ, 2003.- 532с.4. Василенко В.О., Ткаченко Т.I. Стратегичний менеджмент. Навчальний посiбник. За редакцією В.О. Василенко. – Київ: ЦУЛ, 2003.- 396с. 5. Ва-силенко В.О., Шматько В.Г. Иноваціний менеджмент. Навчальний посiбник. За редакцією В.О. Василенко – Київ: ЦУЛ, 2003.- 440с. 6. Василенко В.О., Шостка В.I. Ситуацiний менеджмент. Навчальний посiбник. За редакцією В.О. Василенко – Київ: ЦУЛ, 2003.- 285с.