Случай разрыва матки во время беременности после консервативной миомэктомии без ушивания матки в анамнезе - Ушаков, Ю.Э.; Пругло, А.К.; Будак, В.С.; Косолапова, Н.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Існуючі методи консервативної терапії хворих міомою матки дуже часто є недостатніми або абсолютно неефективними, у зв’язку з чим доводиться вдаватися до оперативного лікування. Однак є дані про неспроможність рубців і розриви матки при вагітності у жінок після лапароскопічної міомектомії. У статті представлено клінічний випадок розриву матки під час вагітності у пацієнтки після консервативної міомектомії без ушивання матки в анамнезі.