Эффективность применения витаминно-минерального комплекса Витрум Кардио у детей с первичной артериальной гипертензией на стационарном этапе реабилитации - Алёшина, О.К. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
В умовах кардіоревматологічного стаціонару діти з первинною артеріальною гіпертензією отримали базисну не медикаментозну терапію окремо і у поєднанні з вітамінно-мінеральним комплексом з іншими добавками з метою корекції метаболічних порушень. Проведений порівняльний аналіз двох методик лікування артеріальної гіпертензії. Доведена ефективність включення вітамінно-мінерального комплексу в базисну не медикаментозну терапію.