Свойства зон комплексной фракционированной активности у пациентов с длительно персистирующей фибрилляцией предсердий - Карпенко, Ю.И.; Горячий, А.В.; Найденко, Н.В.; Абрамова, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Багато авторів свідчать про те, що зони комплексної фрагментованої активності (КФА ) сприяють підтримці ФП. Однак, електрофізіологічні характеристики міокарда ЛП відповідального за виникнення КФА досі до кінця не вивчені.