Глухівські фортифікаційні споруди - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2013)
Стаття присвячена фортифікаційним спорудам м. Глухова, котрі у різні часи були як частиною міської фортеці так і інших військових об’єктів.