Персонаж Александра Дюма під стінами Глухова на початку 1664 р. - Луняк, Є.М. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті здійснено комплексний аналіз одного з важливих джерел з історії України, праці Мішеля Руссо де ла Валетта «Казимир король Польщі», на тлі історичних взаємин України та Франції.