Українсько-московська війна 1668 р. в Ніжині - Желєзко, Р.А. (Сіверщина в історії України, 2013)
Стаття присвячена подіям українсько-московської війни 1668 р. на території м. Ніжина та його околиць. Окремий наголос зроблено на перебігу подій облоги ніжинськими козаками московських стрільців у ніжинському замку.