Зародження та розвиток тактики облогового бою у монголо-татар - Івануц, М.Г. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті розглянуто питання, пов’язані із зародженням та розвитком тактики облогового бою у війську монголо-татар. Розкриваються прийоми і способи здобуття ними фортець, у тому числі й давньоруських.