Фрагменти літопису Ігоря Святославича: до проблеми реконструкції чернігівського літописання - Чугаєва, І.К. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті аналізуються фрагменти ймовірного літопису Ігоря Святославича, його ідейні, змістовні та стилістичні особливості на основі виокремлених ознак чернігівського літописання.