Диагностика различных вариантов кардиомиопатий у детей. Новый взгляд на старую проблему (Часть 3) - Сухарева, Г.Э. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
В статті наводиться власне спостереження сімейної форми аритмогенної дисплазії правого шлуночка у дівчинки, яка перебувала під спостереженням протягом 12 років. Клінічним проявом патології була життєзагрозлива шлуночкова тахікардія, що потребувало установки кардіовертера-дефибрілятора. У матері хворої також реєструвалась шлуночкова тахікардія. У статті також наведено власне спостереження за дитиною з рідкою патологією – синдромом подовженого інтервалу QT (LQTS).