Батуринська садиба Кочубеїв у 1923-1924 роках (за матеріалами Державного архіву Сумської області) - Огієвська, Р.І. (Сіверщина в історії України, 2013)
На основі архівних джерел розкривається історія батуринського маєтку В. Кочубея в 20-х роках ХХ ст.