Принципи формування та порядок утворення постійних комісій Верховної Ради Української РСР - Ночовний, О.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті розглянуто принципи та порядок утворення постійних комісій Верховної Ради Української РСР (1938-1990 рр.). Простежено вплив комуністичної партії України на формування депутатських комісій радянського парламенту.