Санітарне очищення Чернігова як складова повсякденного життя в 1943-1953 рр. - Баклажко, О.О. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті відображений стан санітарного очищення міста Чернігова в 1943−1953 рр. та його вплив на здоров’я і життєдіяльність городян.