Визначний український фольклорист (до 100 річчя від народження Г.А. Нудьги) - Рожкова, Л.І. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті розкриваються основні етапи біографії і наукової діяльності фольклориста Григорія Нудьги. Особлива увага приділяється дослідженням народної пісенної творчості, зокрема, українських дум.