Психосоциальная помощь психически больным в условиях психоневрологических диспансеров - Гуменюк, Л.Н.; Ольшевская, Н.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті наведено результати вивчення потреб у психосоціальній допомозі 159 психічно хворих, що знаходилися під спостереженням психоневрологічного диспансеру і визначені її пріоритетні види, реалізація яких повинна здійснюватися на етапі амбулаторного лікування.