Клинические проявления опухолевидных процессов яичников у женщин репродуктивного возраста - Егорова, Я.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Аналіз клінічних прояв пухлиноподібних процессів яєчників у жінок репродуктивного віку посвідчує,що своєчасне та точне виявлення патології має важливе практичне значення для поліпшення якості життя та відновлення репродуктивного здоров’я.