Изучение восстановительного потенциала глутатиона в сетчатке и зрительном нерве при моделировании открытоугольной глаукомы у кроликов - Сердюк, В.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Робота була виконана на кролях з модельованою глаукомою.Визначали рiвень глутатiону в тканинах сiткiвки i зорового нерва в динамiцi розвитку глаукомного процесу. Отриманi результати свiдчать про зменшення рiвня вiдновленого, окисленого та загального глутатiону в тканинах сiткiвки та зорового нерва ока.