Факторы мужского и женского бесплодия в бездетном браке - Сухарева, И.А.; Фаритова, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті дається аналіз чинників, що впливають на чоловіче і жіноче безпліддя. Визначені профілактичні заходи щодо зниження безпліддя в сім’ях без дітей.