Изменение иммунологических показателей крови у больных с хроническим генерализованным катаральным гингивитом - Корж, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Завдяки широкому спектру біологічних ефектів озона, серед яких бактерицидний, імуностимулюючий, антігіпоксичний та інші, можливо успішно застосовувати в поєднанні з мінеральною водою при різних стоматологічних захворюваннях. Метод озонотерапіі патогенетично обгрунтован, має високу клінічну ефективність, дешевий і порівняно простий. Це опреділяє мету застосування озонотерапіі в лікуванні та профілактиці генерализованного гінгівіту.