Особенности топографических взаимоотношений сосудистого русла и первых сомато-вегетативных структур пояснично-крестцовой области - Пикалюк, В.С.; Петровский, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Методами макро-мікроскопічних спостережень вивчена архітектоніка лімфатичних капілярів сомато-вегетативних нервових структур попереково-крижової ділянки, їх топографічну залежність від кровоносного русла. Описані основні типи лімфатичних та колатеральних шляхів лімфотоку, їх вікові топографо-анатомічні особливості.