Результаты эпидемиологических исследований стоматологического статуса детей города Севастополя - Бабушкина, Н.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті наведені результати стоматологічного обстеження 75 дітей 6, 12 і 15 років, які постійно проживають у м.Севастополь, де спостерігається високий рівень забруднення наволишнього середовища. У них виявлено високу поширеність та інтенсивність карієсу постійних зубів, середній рівень поширеності та інтенсивності захворювань тканин пародонта.