Епоксидування α-пінену та Δ³-карену пероксикислотами в різних розчинниках - Дутка, В.; Самсонова, І.; Дутка, Ю.; Колобова, В. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2011)
Вивчено реакцію епоксидування a-пінену та Δ³-карену пероксидекановою кислотою в різних органічних розчинниках. Показано, що реакційне середовище впливає на швидкість процесу. Знайдено ефективні енергії активації реакції епоксидування a- пінену і Δ³-карену пероксидекановою кислотою в різних середовищах.