Електрохемічне осадження поліаніліну на металевих субстратах. Морфологія та структура плівок - Яцишин, М.; Демчина, І.; Ковальчук, Є. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2011)
Огляд присвячений електрохемічним синтезам поліанілінових плівок на металевих електродах. З’ясовано вплив різних чинників (природи електрода, методу електрохімічного окиснення аніліну, швидкості розгортки потенціалу, розчинника, сторонніх додатків на морфологію та структуру поліанілінових плівок на різних металевих поверхнях. Ключові слова: електрохімічне окиснення, анілін, поліанілін, поліанілінові плівки, металеві електроди, морфологія, структура