Санации брюшной полости при лечении распространенного перитонита - Воронков, Д.Е.; Костырной, А.В.; Суляева, О.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Розлитой гнійний перитніт не відокремлен від абдомінального сепсіса. Описані проблемні питання що до лікування перитоніта, зокрема, оцінка ступеня важкості, показання що до виконання програмованих санацій черевної порожнини, методи дренування черевної порожнини.