Методика системного аналізу з позиції методології системного підходу для потреб проектування систем управління - Теслер, Г.С.; Косс, В.А. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2008)
У статті наводиться методика системного аналізу з позиції методології системного підходу та дається інтерпретація їх застосування для потреб проектування систем управління організаційними системами та системами типу “людина-машина”. Іл.: 3. Бібліогр.: 20 назв.