Влияние остеовита на развитие экспериментального кариеса у крыс - Краснова, E.А.; Деньга, О.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
В роботі представлено дані про карієспрофілактичну ефективнiсть препарату Остеовіт на моделі експериментального карієсу у щурів. Остеовіт призводить до зниження розвитку каріозного процесу,резорбції альвеолярного відростку, нормалізації активності кислої та лужної фосфатази в сироватці крові. Це дозволяє рекомендувати препарат Остеовіт для профілактики карієсу у дітей.