Анализ заболеваемости одонтогенными гайморитами военнослужащих Крымского региона - Самойленко, А.В.; Кулиш, Т.В.; Федоренко, М.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті проводиться аналіз причин збільшення захворюваності одонтогенними гайморитами військовослужбовців Кримського регіону, частоти та характеру перебігу захворювання у всіх категорій військовослужбовців за даними роботи оториноларингологічного відділення та відділення щелепно-лицевої хірургії ВМКЦ КР за період 2008 -2010 рр. Можливості профілактики, своєчасної діагностики та диференційованого вибору методу лікування з метою скорочення частоти виникнення хронічних форм одонтогенних гайморитів та їх ускладнень.