Влияние пелоидов и рапы Сакского озера на клиническое течение псориаза - Кузнецова, М.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Показано високу клінічну ефективність лікування пелоідами й ропою Сакського озера у хворих бляшковим псоріазом. Клінічне видужання досягнуте в 68,2% випадків, значне поліпшення – в 29,4%, поліпшення – в 2,4 %.