Оценка цитохимических показателей в качестве маркерных у ортопедических пациентов при протезировании с опорой на импланты с явлениями непереносимости - Куликов, М.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Цитохімічна оцінка стану тканин порожнини рота при протезуванні з опорою на імплантати є значним прогностичним критерієм. Вивчили стан цих показників при протезуванні с’ємними протезами з опорою на імплантати та ними ж при протезуванні з явищами непереносимості.