Удосконалення методу визначення коефіцієнтів відносної вагомості критеріїв на основі ординальних оцінок - Каденко, С.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Описано розширення методу визначення коефіцієнтів відносної вагомості критеріїв на базі ординальних оцінок альтернатив на випадок кількох прецедентів. Наведено дослідження збіжності та точності роботи запропонованого методу. Представлено постановку задачі, опис покрокової роботи алгоритму та результатів його тестування, а також ілюстративні приклади та таблиці, що пояснюють роботу описаного алгоритму.