Лечение синдрома избыточного бактериального роста у больных ЮРА - Сизова, О.А.; Кривой, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті представлені результати дослідження ефективності призначення препаратів Атоксілу і Біфіформ - комплекс на тлі стандартного комплексу санаторно-курортного лікування у дітей хворих на ювенільний ревматоїдний артрит.