Топографо-анатомическое обоснование оптимального расположения фиксатора привода при дистракционном остеосинтезе бедра - Федуличев, П.Н.; Фоминых, Т.А.; Ткач, А.В.; Науменко, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті приводиться обґрунтування оптимального розміщення фіксатора приводу до крила клубової кістки з точки зору топографії даної області і анатомо-морфологічних особливостей будови кісток тазу. Отримані результати досліджень, удосконалення вузла кріплення і технології імплантації дозволили скоротити тривалість операції, добитися косметичного ефекту втручання.