Підтримка прийняття рішень щодо керування інцидентами інформаційної безпеки в організаційно-технічних системах - Гладиш, С.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Розглянуто проблему автоматизації та інтелектуалізації керування інцидентами інформаційної безпеки в організаційно-технічних системах. Визначено постановку завдання, чинники, критерії та показники автоматизованих процедур підтримки прийняття рішень. Запропоновано функціональну схему відповідної інтелектуальної системи.