Изменчивость и профильная краниометрия лицевого черепа у людей зрелого возраста - Икрамов, В.Б.; Вовк, Ю.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Дане дослідження присвячене детальному вивченню краніологічних характеристик лицевого відділу черепа і його утворень у людей зрілого віку з позиції індивідуальної анатомічної мінливості. Встановлені межі варіабельності різних показників які мають практичне значення для щелепно-лицевої та реконструктивної хірургії. Отримані краніометричні дані підтверджені варіаційно-статистичним аналізом і побудовою профілограм лицевого черепа.