Новые способы изготовления препаратов для мофологических исследований - Вовк, Ю.Н.; Вовк, О.Ю.; Черно, В.С.; Шмаргалёв, А.А.; Богуславский, Ю.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті проведено огляд нових авторських способів виготовлення і обробки анатомічних препаратів за допомогою спеціально розроблених пристроїв і пристосувань, що дозволяють проводити морфологічні дослідження на сучасному науковому рівні.